//cdn.globalso.com/gelkengelatin/Gelken-Pharmaceutical-Gelatin-banner1.jpg
//cdn.globalso.com/gelkengelatin/banner12.jpg
//cdn.globalso.com/gelkengelatin/banner2-2.jpg

Sugeng rawuh ing Gelken Gelatin

Madeg ing 2012, Gelken Gelatin minangka anggota FNP Group, minangka produsen profesional ing produksi gelatin Pharmaceutical kualitas dhuwur, gelatin Edible lan kolagen Hydrolyzed.

 

Bebarengan karo nganyarke kanthi lengkap menyang jalur produksi wiwit 2015, fasilitas kita ana ing kelas paling dhuwur ing donya.Kita duwe sistem manajemen kualitas lengkap lan sistem manajemen keamanan pangan sing disertifikasi dening ISO 9001, ISO 22000, sertifikasi sistem keamanan Pangan 22000, GMP, "Lisensi Produksi Obat" lan "Lisensi Produksi Pangan Edible" sing diterbitake dening Administrasi Pangan lan Obat Nasional.Tim produksi kita saka pabrik gelatin ndhuwur kanthi pengalaman 20 taun.Saiki kita duwe 3 jalur produksi Gelatin kanthi kapasitas taunan 15000 ton lan 1 jalur produksi kolagen Hydrolyzed kanthi kapasitas taunan 3000 ton.

 

Sistem Jaminan Kualitas & Kontrol Kualitas profesional lan luwih saka 400 prosedur operasi Standar njamin nyedhiyakake produk sing stabil, aman lan sehat kanggo para pelanggan.

sinau liyane

kauntungan kita

Misi kita yaiku nyedhiyakake basis produk sing aman, berkualitas lan stabil miturut kabutuhan pelanggan.

  • Fasilitas Kelas Donya.Kapasitas produksi taunan 15000mt.Teknologi produksi majeng lan pengalaman 20 taun.

    Produksi

    Fasilitas Kelas Donya.
    Kapasitas produksi taunan 15000mt.
    Teknologi produksi majeng lan pengalaman 20 taun.
    sinau liyane
  • Stabil & Full tracebility Produksi.Njupuk kabeh tanggung jawab kanggo produk lan layanan kita.400+ SOP njamin nyedhiyakake stabil ...

    Jaminan Kualitas

    Stabil & Full tracebility Produksi.
    Njupuk kabeh tanggung jawab kanggo produk lan layanan kita.
    400+ SOP njamin nyedhiyakake stabil ...
    sinau liyane
  • Layanan sing efisien dhuwur.Wektu timbal cepet lan stabil.Tim sales sing berpengalaman & dhukungan teknis profesional.

    Dodolan

    Layanan sing efisien dhuwur.
    Wektu timbal cepet lan stabil.
    Tim sales sing berpengalaman & dhukungan teknis profesional.
    sinau liyane

Produk Kita

Produk gelken akeh digunakake ing kapsul hard, kapsul alus, tablet, permen gummy, ham, yogurt, mousses, bir, jus, produk kaleng ...

  • Gelatin sing bisa dipangan

  • Gelatin Farmasi

  • Kolagen

  • Lembaran Gelatin

aplikasi

Gelken Gelatin News

8613515967654

ericmaxiaoji