. Ringkesan Gelken - Xiamen Gelken Gelatin Co., Ltd.

Ringkesan Gelken

The-Wutah-saka-Collagen-Pasar

Didegaké ing 2012,Gelatin Kabminangka produsen profesional ing produksi gelatin Pharmaceutical berkualitas tinggi, gelatin Edible lan kolagen hidrolisis.Produk digunakake ing obat, kapsul, industri panganan, kosmetik, produk kesehatan lan industri liyane.

Bebarengan karo upgrade lengkap kanggo baris produksi wiwit 2015, fasilitas kita ing kelas ndhuwur donya.Kita duwe sistem manajemen kualitas lengkap lan sistem manajemen keamanan pangan sing disertifikasi dening ISO9001, ISO22000, FSSC22000, GMP.Tim produksi kita saka pabrik gelatin ndhuwur kanthi pengalaman 20 taun.Saiki kita duwe 3 jalur produksi gelatin kanthi kapasitas taunan 15.000 ton lan siji garis Hydrolyzed Collagen kanthi kapasitas taunan 3000ton.

Pasar Kita

Sistem QA/QC profesional lan luwih saka 400 SOP njamin nyedhiyakake produk sing stabil, aman, alami lan sehat kanggo pelanggan.Standar kualitas ketemu GB6783-2013, China pharmacopoeia, USP, EP.Penjualan kita nutupi kabeh China, AS, Eropa, Korea Selatan, India, Asia Tenggara lan puluhan negara.

Madeg ing 2012, Gelken Gelatin minangka produsen profesional ing produksi gelatin Pharmaceutical kualitas dhuwur, gelatin Edible lan kolagen hidrolisis.

Kita-Tim-2

Kaluwihan Kita

1-Laboratorium-Peralatan

Bebarengan karo upgrade lengkap kanggo baris produksi wiwit 2015, fasilitas kita ing kelas ndhuwur donya.Kita duwe sistem manajemen kualitas lengkap lan sistem manajemen keamanan pangan sing disertifikasi dening ISO9001, ISO22000, FSSC22000, GMP, "Lisensi Produksi Obat" lan "Lisensi Produksi Pangan Edible" sing ditanggepi dening Administrasi Pangan lan Narkoba Nasional.Tim produksi kita saka pabrik gelatin ndhuwur kanthi pengalaman 20 taun.Saiki kita duwe 3 baris produksi gelatin kanthi kapasitas taunan 1 5,0 0 0 ton lan siji Hydrolyzed Collagen line karo kapasitas taunan 3000tons.

Aplikasi

Produk gelken akeh digunakake ing kapsul keras, kapsul alus, tablet, permen gummy, ham, yogurt, mousses, bir, jus, produk kaleng, suplemen diet, panganan kesehatan, produk susu, sosis.

Misi kita yaiku nyedhiyakake basis produk sing aman, berkualitas lan stabil miturut kabutuhan pelanggan.Kita njupuk kabeh tanggung jawab kanggo produk lan layanan kita, dadi supplier dipercaya lan dipercaya ing lapangan gelatin lan kolagen.

699pic_0v8cgl_xy

Sajarah

kang

Madeg ing Xiamen, Fujian.

Miwiti produksi gelatin ing Xiapu, Ningde, Fujian.Kanthi tim R&D 20 taun.

Output saka Gelatin tekan 10000 MT.

KAIPPTAI didegake, miwiti produksi Kolagen.

Output taunan saka Collagen tekan 3000 MT.

Tata letak industri rampung lan arah pangembangan ing dekade sabanjure ditemtokake.

Output taunan saka Gelatin tekan 15000 MT.


8613515967654

ericmaxiaoji