Produk Roti

699pic_04f9fr_xy

Kanggo Hard Capsule

Gelatin kapsul kothong, utamané digunakake kanggo terus sawetara obatan ngalangi, uga obatan Cairan, kayata produk kesehatan utawa pharmaceuticals, supaya minangka kanggo nambah masalah angel mangan lan rasa ala nalika njupuk, lan wis ora efek sisih ing. awak.Iki minangka zat sing aman banget.Panganggone kapsul kothong gelatin yaiku biasane digawe rong kapsul, sing siji biasane diisi obat, kayata obat padat utawa bubuk bubuk, lan cangkang liyane dipasang ing sisih liyane obat kasebut. obatan sing dikemas karo kapsul kothong gelatin bisa langsung ditindakake ing proses sabanjure.

Kanggo kapsul Soft

Kapsul alus minangka cara kemasan kapsul, sing umum digunakake ing obat utawa panganan kesehatan.Iki minangka kapsul sing digawe kanthi nutup obat cair utawa obat padhet cair ing materi kapsul alus.Bahan kapsul alus digawe saka gelatin, gliserin utawa eksipien farmasi liyane sing cocog.

699pic_0aydks_xy

Kanggo Tablet utawa Vitamin Coatings

tenggara
699pic_0bo2lt_xy
699pic_1b1ahr_xy

Lapisan gelatin nglindhungi vitamin saka cahya utawa oksigen.Lan minangka stabilizer tablet


8613515967654

ericmaxiaoji