Kanggo njamin kualitas sing konsisten lan safety produk sing kuwat, kita ngetrapake sistem jaminan kualitas sing komprehensif.

Prosedur QC

Proses kontrol kualitas sing dirancang kanthi apik nyebabake produk sing berkualitas.Kita setya nggunakake HACCP lan langkah-langkah kontrol kualitas utama liyane, wiwit saka setelan standar kualitas, kalebu bahan mentah, produk setengah rampung lan produk rampung.Mung produk rampung sing berkualitas tanpa cacat sing bisa mlebu pasar.

Bahan Baku Inti

Banyu produksi kita saka kali spring gunung, kanggo mesthekake kualitas banget produk.Bahan mentah kasebut asale saka kulit babi seger, balung sapi lan liya-liyane sing wis lulus karantina dening departemen kesehatan.

Proses Produktif

Uni Eropa lan Departemen Pertanian Amerika Serikat nemtokake: produksi gelatin sawise 3 dina asam leaching, 35 dina awu leaching, solusi gelatin sawise sterilization ing 138 ℃ kanggo 4 detik kanggo produk aman (ie free BSE).Nanging, perusahaan kita bener-bener nggunakake proses produksi asam klorida kanthi konsentrasi luwih saka 3,5% paling sethithik 7 dina, awu leaching paling sethithik 45 dina, lan solusi lim disterilisasi ing suhu 140 ℃ sajrone 7 detik.

Sertifikasi Mutu

Produk kita wis lulus sertifikasi ISO22000, HALAL, HACCP, lan perusahaan kasebut duwe "Lisensi Produksi Obat" lan "Lisensi Produksi Pangan" sing diterbitake dening Administrasi Pangan lan Narkoba Negara.

1-Sertifikat Veteriner
2-WENTUK-E
3-Sertifikat Halal
4-ISO-22000
5-ISO-9001
6-PONY-TEST

Diuji kanthi lengkap

Safety minangka prioritas utama, kita mung nyedhiyakake produk gelatin sing aman menyang pasar.Gelatin kita wis diuji lan divalidasi kanthi ketat ing pusat tes dhewe lan duwe standar kualitas sing dhuwur banget lan dhaptar tes lengkap.Pramila kita bisa nyukupi utawa ngluwihi syarat keamanan sing paling dhuwur.

1-Laboratorium-Peralatan
2-Laboratorium-Peralatan
4-Laboratorium-Peralatan-Dynamometer

8613515967654

ericmaxiaoji