KESEHATAN LAN NUTRISI

1. Moisturize kualitas rambut, kolagen apik kanggo rambute kanggo moisten kualitas rambute, rambute komponen utama protein, yen lack of protein, rambute nutrisi ora cukup, gampang kanggo garing lan bifurcate, cukup protein bisa njaga nutrisi rambute, supaya rambute alus lan mengkilat;

TF

2. Perawatan kulit, kolagen sing apik kanggo kulit yaiku bisa kanthi efektif ngrawat kulit, kaendahan, amarga kolagen nduweni fungsi kanggo nutrisi kulit, bisa kanthi efektif njaga elastisitas kulit, njaga kelembapan lan elastisitas cahya, ndandani kulit sing rusak. , èfèktif ngalangi kulit, wrinkle, njaga moisturizing;

PF

3. Kaluwihan kolagen kanggo dhadha yaiku bisa nggembul lan ngangkat dhadha.Komposisi jaringan dada biasane lemak lan jaringan ikat, sing kolagen minangka komponen utama jaringan ikat, lan kolagen sing cukup bisa kanthi efektif ndhukung dada lan nggambarake postur angkat dada;

FX

4. Kanggo nyegah penyakit, kolagen bisa njaga fungsi viscera, nyegah sawetara penyakit, lan organ lan organ awak kena pengaruh kolagen.Kurang kolagen bakal mengaruhi kesehatan organ, malah nyebabake sawetara penyakit.Yen protein kolagen wis diisi kanthi lengkap, bisa nambah organ visceral, mbantu nutrisi lan gerakan organ visceral, lan kanthi efektif nyegah sawetara penyakit;

FK

5. Kanggo nyegah osteoporosis, kolagen apik kanggo balung kanggo nyegah osteoporosis.70% lan 80% bahan organik ing balung yaiku kolagen.Mulane, nalika balung diasilake, serat kolagen sing cukup kudu disintesis kanggo mbentuk kerangka kerangka.Mulane, sawetara wong nyebut protein kolagen minangka balung ing balung.Kelangan kolagen utawa kekurangan kolagen bakal nyebabake penyakit kelas B osteoporosis;

GG

6. Kolagen nduweni fungsi kanggo mbentuk otot.Kolagen bisa mbantu mbangun otot.Bisa nambah kolagen luwih sethithik saben dina, ningkatake sekresi hormon pertumbuhan lan wutah otot, lan tambahan kolagen bisa njaga kekuatan otot;

JR

7. Kolagen bisa njaga kesehatan pembuluh getih, kolagen nduweni peran penting kanggo njaga kesehatan pembuluh darah.Luwih akeh kolagen bisa njaga elastisitas pembuluh getih, saéngga nyegah kedadeyan gejala sing ora becik kayata pecah pembuluh darah lan embolisme.

XG
tenggara-(1)
tenggara-(2)

8613515967654

ericmaxiaoji