Pabrik-mesin

Keunggulan Manufaktur

Gelken Gelken diprodhuksi ing Ningde, China.Basis produksi majeng diadegaké ing taun 2000, kanthi jalur produksi X, kanthi kapasitas produksi taunan total 15.000 ton.

Peralatan Manufaktur Hi-Tech

Miwiti kanthi milih bahan mentah, saben proses manufaktur wis dirancang, diuji lan ditingkatake kanggo ngasilake produk lan solusi gelatin sing aman lan dipercaya kanggo para pelanggan lan pasar.Ing wektu sing padha, kanggo nyuda kesalahan manungsa lan ningkatake efisiensi produksi, kita nggunakake akeh peralatan manufaktur sing unggul ing industri, peralatan manufaktur inti perusahaan langsung diimpor saka Eropa.

1-Gelatin-Produksi-Peralatan
7-Produksi-Peralatan-Ion-Exchange

Kapasitas Pasokan sing Kuat

Output taunan kita tekan 15.000 ton, lan bisa nyedhiyakake gelatin kanthi kualitas sing mantep, pangiriman cepet lan aplikasi sing beda-beda miturut syarat pelanggan.

Kaluwihan Manufaktur

Pilihan bahan sing ketat,Produksi kanthi otomatis,Manajemen Informasi Cerdas,SOP,Identifikasi Unik, Produk sing Bisa Dilacak

4-Gelatin-Produksi-Peralatan
3-Gelatin-Produksi-Peralatan

Komitmen kanggo Riset lan Pangembangan

Kita nandur modal akeh materi lan sumber daya manungsa saben taun ing kegiatan riset lan pangembangan kanggo ndhukung inovasi.Dina iki, kita duwe pusat R&D karo 15 insinyur lan 150 karyawan ngembangake teknologi sing unggul lan ngetrapake gelatine.Ing rong taun kepungkur, insinyur Gelken wis ndhaptar 19 paten.

Nyediakake Layanan Customized

Proses sing kuat kanggo nyedhiyakake layanan sing berkualitas, produk sing berkualitas.Kita kepengin banget nyuda biaya lan risiko lan tuwuh bareng karo sampeyan supaya bisa maju kanthi cepet ing pasar gelatin.

2-Gelatin-Produksi-Peralatan

8613515967654

ericmaxiaoji