KOLAGEN BISA Njaga balung & SENDI SEHAT——Ora mung ngrawat kulit.

Olimpiade Musim Dingin Beijing 2022 dianakake kaya sing dijadwalake, lan para atlit saka kabeh negara mujudake impen Olimpiade ing Beijing.Obahe atlet sing fleksibel lan kuat ing lapangan ora bisa dipisahake saka latihan keras lan sistem motor sing dikembangake, nanging akeh gerakan kanthi intensitas dhuwur nyebabake beban gedhe ing awak Atlet, lan balung lan sendi nanggung beban.Saben taun, sebagéyan gedhé atlit kanthi getun mungkasi kariré amarga ciloko.

Ora mung atlit, nanging uga wong biasa.Miturut statistik, ana 39 yuta pasien arthritis ing Eropa, 16 yuta ing Amerika Serikat lan 200 yuta ing Asia.Contone, Jerman mbuwang 800 yuta euro saben taun lan Amerika Serikat mbuwang 3,3 milyar dolar AS, dene jagad nggunakake total 6 milyar dolar AS.Mulane, atritis lan kesehatan balung wis dadi masalah kesehatan utama ing donya.

Kanggo mangerteni arthritis, kita kudu ngerti struktur sendi.Sendi sing nyambungake balung awak manungsa diubengi dening balung rawan, sing dadi bantal alami kanggo nglindhungi sendi.Sawetara cairan sinovial sing ana ing antarane balung bisa nglumasi balung lan nyegah gesekan langsung antarane balung.

下载 (1)

Yen tingkat wutah saka balung rawan ora bisa nyekel karo tingkat nyandhang, asil nyandhang balung nom wiwitan karusakan balung.Sawise tutup balung rawan ilang, balung bakal langsung tabrakan, nyebabake deformasi balung ing bagean kontak, lan banjur nyebabake pembesaran balung utawa hiperosteogeni sing ora normal.Iki diarani penyakit sendi deformable ing obat.Ing wektu iki, sendi bakal krasa kaku, nyeri lan ringkih, lan cairan sinovial sing ora bisa dikontrol bakal nyebabake pembengkakan.

dhengkul-sendi-300x261

Balung lan sendi kita abrading saben dina.Kenging punapa?Nalika mlaku-mlaku, tekanan ing dhengkul kaping pindho bobot;Nalika munggah lan mudhun undhak-undhakan, tekanan ing dhengkul kaping papat tinimbang bobot awak;Nalika main basket, tekanan ing dhengkul kaping enem bobot;Nalika jongkok lan dhengkul, tekanan ing dhengkul 8 kaping bobote.Mula saka iku, kita ora bisa nyingkiri kelangan balung lan sendi babar pisan, amarga anggere ana obahe mesthi ana ajur, mula para atlit tansah nandhang lara sendi.Yen sampeyan nandhang lara sendi, utawa sendi sampeyan sensitif lan gampang bengkak, utawa tangan lan sikil sampeyan gampang mati rasa sawise lungguh lan turu suwe, utawa sendi sampeyan nggawe swara nalika mlaku, nuduhake yen sendi sampeyan. wis wiwit luntur.

Sampeyan bisa uga ora ngerti yen balung rawan 100%Kolagen.Senajan awak manungsa bisa nyintesis kolagen dhewe, balung bakal rusak amarga tingkat kolagen sing ngasilake balung rawan luwih murah tinimbang balung sing ilang.Miturut laporan klinis, kolagen bisa nyuda nyeri sendi kanthi efektif sajrone sawetara minggu, lan bisa ningkatake regenerasi jaringan rawan lan balung ing saubengé.

Kajaba iku, sawetara wong terus nambah kalsium, nanging isih ora bisa nyegah mundhut kalsium sing terus-terusan.Alasane yaiku kolagen.Yen kalsium minangka pasir, kolagen minangka semen.Balung mbutuhake 80% kolagen kanggo nglebokake kalsium supaya ora ilang.

Saliyane kolagen, glukosamin, kondroitin lan proteoglikan uga minangka komponen utama rekonstruksi lan perbaikan rawan.Miwiti saka pencegahan, nyuda mundhut lan degenerasi kolagen minangka cara sing penting lan efektif kanggo nguatake balung.Yen perlu nggunakake produk perawatan kesehatan, disaranake milih produk perawatan kesehatan gabungan gabungan sing wis kabukten sacara klinis lan diakoni aman dening lembaga pangaturan sing relevan.


Wektu kirim: Feb-09-2022

8613515967654

ericmaxiaoji