ADMINISTRASI LISAN IKU CARA PALING PALING NANGGO KOLAGEN

Konsumen kudu mikir apa topikalkolagensuplemen, kayata topeng kolagen, topeng mripat lan sampo, minangka suplemen kolagen sing efektif.Produk sing saiki ana ing media sosial mesthine bisa nambah tingkat kolagen kulit.Sawetara malah nyampur kolagen dadi es krim minangka topeng rai.

Apa kolagen njaba bisa diserap sawise kabeh?

Kolagen minangka komponèn saka balung, kulit, balung rawan lan tendon.Ahli nutrisi klinis Stella Metsovas ujar manawa produksi kolagen saya suwe saya tuwa lan kulit lan sendi berjuang kanggo bali menyang bentuk asline.Iki bisa nyebabake inflamasi lan degenerasi balung rawan.Nanging kerut ing pasuryan sampeyan sing paling ngganggu lan paling katon.Wis kacarita yen sawise umur 20, awak kita ngasilake 1% kurang kolagen saben taun.

Ing dina awal, kolagen suntik iku kabeh nesu.Akeh wong sing pengin nyuda kerut utawa plump lambe milih prosedur non-invasif iki.Ing ijol-ijolan kanggo katentreman atine kolagen, prosedur non-invasif diulang loro kanggo kaping papat taun.Kajaba iku, kolagen bisa digunakake kanggo nambani kondisi liyane, kayata arthritis.

Kolagen Bovine
Kolagen Hidrolisis

Ing taun-taun pungkasan, kolagen wis ditambahake ing pirang-pirang produk kosmetik, fokus ing sifat tambahan kanggo kulit.Nanging, ana sawetara studi eksternal babagan suplemen kolagen lan aplikasi ing produk kecantikan.Efektivitas ing produk kasebut tetep ora bisa dibuktekake, kanthi janji kayata "rambut luwih kenthel, luwih lengkap" utawa "regenerasi sel stimulasi".Akibaté, dokter lan ahli nutrisi ujar manawa manfaat suplemen kolagen topikal iki bisa diragukan.

Topeng kolagen, topeng mripat bisa uga duwe peran, nanging ora mesthi amarga kolagen.

Sawetara pasinaon wis ditampilake sing aplikasi topikal sakapeptida pengikat kolagen,bebarengan karo bahan kimia liyane kayata asam hyaluronic, bisa nambah kisut langsung lan ing long term.Senajan asam hyaluronic wis ditampilake kanggo nyuda ambane saka kisut, ana wis sethitik riset ing nggunakake kolagen topikal lan efek.Nalika produk kasebut bisa ningkatake kondisi kulit rai, asam hyaluronic bisa uga duwe peran sing luwih penting ing kene.Dadi ora ana bukti nyata kanggo efek kolagen topikal.Utawa bisa uga kolagen sing ditambahake ing sampo sampeyan ora mlebu ing folikel rambut, nanging mlebu ing bakteri kulit, sing bisa nyebabake pengaruh sing ora becik kanggo awak.

Mula, asupan kolagen lisan minangka cara sing paling apik kanggo awak nyerep kolagen.


Wektu kirim: Oct-20-2021

8613515967654

ericmaxiaoji