ASAL USUL GELATIN

Moderngelatinindustri wis ngginakaken atusan taun Ngapikake cara extraction gelatin kanggo nambah ngasilaken, ngurangi sampah, lan nambah kualitas lan safety;Nggedhekake fungsi lan aplikasi kanggo nambah nilai nutrisi ing macem-macem lapangan.

Iki minangka karya sing apik banget.Ora ana sangsi yen leluhur guwa kita bakal kepincut.Dheweke sinau nggodhog wulu lan balung kewan 8000 taun kepungkur lan nggawe lem sing migunani kanggo nggawe sandhangan, perabotan lan piranti.Gelatin lair ing guwa ing jaman iku.

Akeh abad mengko, wong Mesir kuna nyadari yen sawetara duduh kaldu sing asale saka balung bisa dipangan sawise adhem.Mula, gelatin lair minangka panganan ing Delta Nil 5000 taun kepungkur.Jenis panganan sing langsung ana hubungane karo resep mbah kakung kanggo nggodhog sup pitik menehi kenyamanan ing wayah wengi sing adhem!

Kaya wong tuwa ing omah masak balung dadi sup, utawa sok dong mirsani jeli kaya zat sing ditinggalake ing pitik panggang utawa piring panggang daging babi nalika masak kanthi nyaman ing pawon, dheweke bakal ngerti yen gelatin bakal dibebasake ing banyu sele utawa jus.Iki minangka proses masak konvensional.

gelatin

Nalika sampeyan masak daging kanthi balung utawa kulit, sampeyan bener-bener ngolah kolagen alami iki dadi gelatin.Gelatin ing tray pitik panggang sing sampeyan mangan ing omah lan bubuk gelatin sing digunakake ing panganan digawe saka bahan mentah sing padha.

Ing tembung liya, gelatin bisa dihidrolisis sacara kuantitatif saka kolagen alami kaya Rousselot, amarga refinement, skala lan standarisasi nganti pirang-pirang abad.

Ing babagan skala produksi industri, saben proses saka kolagen nganti gelatin bebas lan sampurna (lan tundhuk pengawasan sing ketat).Langkah-langkah kasebut kalebu pretreatment, hidrolisis, ekstraksi gel, filtrasi, penguapan, pangatusan, grinding lan screening.


Wektu kirim: Aug-26-2021

8613515967654

ericmaxiaoji