. China Fish Gelatin kanggo pabrik Food lan supplier |Gelken

Iwak Gelatin kanggo Pangan

Kekuatan Gel:200-260 mekar

Viskositas:Solusi sing disesuaikan

Ukuran partikel:biasane 8-60 bolong utawa solusi custimized

Paket:25kg/bag, tas PE nang, tas kertas njaba

Sertifikasi:FDA, ISO, GMP, HALAL, Kosher, sertifikasi kesehatan Veteriner


Detail Produk

Tag produk

Gelatin iwak biasane digunakake minangka bahan penting kanggo industri panganan, utamane kanggo permen karet, jeli lan bar nutrisi.Gelken biasane nyedhiyani 200-240 Bloom Fish gelatin kanggo Pabrik pangan.

Kekuwatan lan viskositas gel sing beda ngidini gelatin iwak bisa digunakake ing produksi panganan sing beda.We offer macem-macem solusi kanggo confectionery lan wedang produksi, kaya gummy candies, sele, nutrisi bar lan etc. Kita 200-240 Bloom lan 2.5-4.0 mpa.s utawa solusi selaras liyane bisa nyukupi macem-macem kabutuhan prodhusèn pangan sehat.

Kanggo gelatin iwak, kita prihatin banget babagan bahan mentah, yaiku kulit iwak.Gelatin iwak kita 100% diekstrak saka kulit iwak tilapia, lan kulite kudu resik lan seger.Kita uga nggunakake teknologi Filter majeng kanggo nggawe gelatin iwak kita murni, smellless lan ordorless kanggo ketemu syarat kita pelanggan.

Kita nawakake macem-macem sertifikat kanggo gelatin iwak:Sertifikat FDA, ISO, GMP, HALAL, Kosher.Kajaba iku, kanthi kapasitas 15000 ton, kita njamin pangiriman wektu cepet lan pasokan stabil.

Saiki kita ngekspor gelatin Iwak menyang Kanada, AS, Rusia, Tailand, Phillipines lan liya-liyane. Kualitas produk kita njamin proses produksi panganan sampeyan efisien lan kualitas produk rampung sampeyan konsisten.Kita uga nyedhiyakake layanan sawise-sales 100%.

Paket kami: 25kg/bag, PE tas dalam, tas kertas luar.
Dokumen reresik khusus:Sertifikat Analisis;Sertifikat Kesehatan Veteriner;Certificate of Origin, Bill of Lading, Packing List and Commercial Invoice.

Gelken bisa nyedhiyani 100-500g sampel gratis kanggo testing sadurunge manggonke pesenan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    8613515967654

    ericmaxiaoji