. China Kosher Gelatin pabrik lan supplier |Gelken

Gelatin Kosher

Bahan Baku:Sapi Singidaken

Kekuatan Gel:200-260 mekar (utawa solusi khusus)

Viskositas:>3.0 mpa.s (utawa solusi khusus)

Ukuran partikel:8-60 bolong (utawa solusi khusus)

Paket:25KG/Tas, ​​tas PE nang, tas kertas njaba.

Sertifikasi:ISO, KOSHER, FDA

Kapasitas:15000 ton


Detail Produk

Tag produk

Gelatin kosher bakal menehi warna kuning khusus nalika dibubarake.Karakteristik iki bisa diatur kanthi perawatan panas sajrone mesin.Teknologi modern wis bisa ngasilake gelatin kristal.Gelatin kosher kanthi ekspansi dhuwur transparan.Gelatin kosher iki biasane digunakake ing produk sing ora pengin diganggu warna.

Produksi Gelken Kosher Gelatin bakal dikontrol kanthi ketat kanggo mesthekake yen bahan mentah lan pemasok dipilih kanthi teliti.Kabeh bahan mentah sing digunakake ing produksi gelatin bakal diuji kanthi ketat kanggo njamin kualitas, safety lan traceability sing paling apik.

Amarga asal-usul alami, gelatin halal kita dianggep minangka panganan tinimbang aditif ing pirang-pirang negara.Contone, ing Eropah, gelatin ora duwe E-kode.

Kajaba iku, ora ana transgene, ora alergi lan ora ana label kolesterol kanggo gelatin

Fitur utama

Gelatin leleh ing suhu awak, sing menehi rasa sing apik, dadi pilihan sing cocog kanggo permen kayata marshmallow, marshmallow, marshmallow lan akeh produk susu, daging lan panganan cuci mulut liyane.

Sumber alam, ora alergi, cocok kanggo panggunaan manungsa, saengga uga minangka bahan bantu lan biomaterial sing sampurna ing bidang kedokteran.

Kanthi reversibility termal, iku tegese dadi panas bisa dadi Cairan, cooling bisa gel, lan ora bakal numpes maneh lan maneh.

Tekstur transparan, ora ana rasa, saengga bisa diolah dadi rasa utawa warna liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    8613515967654

    ericmaxiaoji