. China Halal Gelatin pabrik lan supplier |Gelken

Gelatin Halal Kab

Bahan Baku:Sapi Singidaken

Kekuatan Gel:80-320 mekar (utawa solusi khusus)

Viskositas:1.0-4.0 mpa.s (utawa solusi khusus)

Ukuran partikel:8-60 bolong (utawa solusi khusus)

Paket:25KG/Tas, ​​tas PE nang, tas kertas njaba.

Sertifikasi:ISO, HALAL, FDA

Kapasitas:15000 ton


Detail Produk

Tag produk

Gelkenbisa nyedhiyani kualitas dhuwur saka gelatin Halal miturut reqruiements saka manufaktur.Gelken 80-320 Bloom Halal gelatin bisa nyukupi panjaluk klien saka macem-macem fungsi.

Minangka supplier dipercaya saka gelatin, Gelken nyedhiyaniGelatin halalmenyang akeh produsen panganan merek paling dhuwur ing macem-macem negara ing AS, Rusia, Filipina, Iran, UAE lan liya-liyane.Gelatin Halal kita 100% saka kulit sapi, yaiku bahan sing diekstrak saka kulit sapi.Gelatin halal nawakake aditif fungsional kanggo industri panganan.

Biasane, gelatin 80-320 mekar, viskositas 1.0-4.0 mPa.s akeh digunakake ing produksi panganan.Lan kita uga bisa nyedhiyani macem-macem pilihan saka Bloom luwih dhuwur lan viskositas arcording kanggo clients'demand.Lan Kapasitas kita yaiku 15000 ton saben taun, priksa manawa rantai pasokan sampeyan stabil lan aman.

kitaGelatin halalduweFDA, ISO, HACCP, FSSC, GMPsertifikasi, bisa nggawa safety, kesehatan lan kualitas stabil kanggo sampeyan.Lan kualitas kita ketemu standar GB, EU, USP. Lan kita duwe pengalaman ekspor sing sugih ing macem-macem negara kanggo mesthekake yen gelatin bisa ditampa kanthi lancar.

Paket kami: 25KG/Tas, ​​PE tas dalam, tas kertas luar.
Dokumen reresik khusus: Sertifikat Analisis;Sertifikat Kesehatan Veteriner;Certificate of Origin.B/L,Daftar Kemasan lan Faktur Komersial.

Gelken bisa nyedhiyakake sampel gratis 100-500g utawa pesenan akeh 25-200KG kanggo tes sampeyan.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    8613515967654

    ericmaxiaoji