. China Gelatin kanggo Softgel Capsules pabrik lan supplier |Gelken

Gelatin kanggo Softgel Kapsul

Bahan Baku:Sapi Singidaken

Kekuwatan Jelly:160-240 mekar (utawa solusi khusus)

Viskositas:2.5-4.0 mpa.s (utawa solusi khusus)

Ukuran partikel:8 bolong (utawa solusi khusus)

Paket:25KG/Tas, ​​tas PE nang, tas kertas njaba.

Sertifikasi:FDA, ISO, GMP, HALAL, sertifikasi kesehatan Veteriner


Detail Produk

Tag produk

Kapsul Lembut utamané nggunakake bovine Singidaken gelatin minangka mentahan material.Gelken nyedhiyani 160-240 Bloom pharmaceutical gelatin kanggo softgel manufaktur kapsul, lan kita bisa nggawe pilihan beda kanggo syarat viskositas.

Softgels utawa kapsul cangkang alus, nduweni karakteristik pembubaran sing apik. Jinis gelatin sing beda-beda bisa nggawe kapsul alus sing beda-beda ing posisi sing bener lan ing wektu sing tepat. Gelken kapsul Gelken Softgel nyedhiyakake solusi sing beda kanggo produsen softgels (kapsul alus). 160-240 kita Bloom lan 2.5-4.0 mpa.s utawa solusi khusus liyane bisa nyukupi macem-macem panjaluk produser.

Gelatin kita kanggo kapsul softgel, sing Bahan Baku 100% saka kulit sapi ing China. Gelatin sing diprodhuksi dipikolehi saka kulit penyembelihan & Pangolahan kewan sing sehat sing klinis asale saka wilayah sing bebas saka penyakit kewan kalebu BSE (spongiform encephalopathy) lan TSE .

Sertifikasi Halal, GMP, ISO, ISO, diduweni dening gelatin kita, kanthi kapasitas 15000tons kanggo nggawe pangiriman kanthi cepet lan pasokan stabil.

Saiki kita ngekspor gelatin softgel kanggo Kanada, AS, Rusia, India, Tailand lan ing.Lan kualitas bisa nggawe manawa kapsul operasi mesin ing kacepetan dhuwur kanthi kualitas apik.

Paket kami: 25KG/Tas, ​​PE tas dalam, tas kertas luar.

Dokumen reresik khusus:Sertifikat Analisis,Sertifikat Kesehatan Veteriner,Sertifikat Asal, B/L, Daftar PackinglanInvoice Komersial.

Gelken bisa nyedhiyakake sampel gratis 100-500g utawa pesenan akeh 25-200KG kanggo tes sampeyan

Kriteria Tes: China Pharmacopoeia2015 edisi 2 Kanggo Soft Capsule
Item Fisik lan Kimia  
1. Kekuwatan Jelly (6,67%) 140-200 mekar
2. Viskositas (6,67% 60 ℃) 30-40mps
3 Jaring 4-60 mesh
4. Kelembapan ≤12%
5. Awu (650 ℃) ≤2,0%
6. Transparansi (5%, 40 ° C) mm ≥500mm
7. PH (1%) 35 ℃ 5.0-6.5
  1. Konduktivitas Listrik
≤0.5mS/cm
  1. H2O2
Negatif
10. Transmisi 450nm ≥70%
11. Transmisi 620nm ≥90%
12. Arsenik ≤0,0001%
13. Krom ≤2ppm
14. Logam abot ≤30ppm
15. DADI2 ≤30ppm
16. Zat sing ora larut ing banyu ≤0,1%
17. Jumlah Bakteri Total ≤10 cfu/g
18. Escherichia coli Negatif / 25g
19. Salmonella Negatif / 25g

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    8613515967654

    ericmaxiaoji