. China Gelatin kanggo pabrik Mircro-Encapsulations lan supplier |Gelken

Gelatin kanggo Mircro-Encapsulations

Bahan Baku:Sapi Singidaken

Kekuwatan Jelly:80-100 mekar (utawa solusi khusus)

Viskositas:Solusi sing disesuaikan

Ukuran partikel:Solusi sing disesuaikan

Paket:25KG/Tas, ​​tas PE nang, tas kertas njaba.

Sertifikasi:FDA, ISO, GMP, HALAL, sertifikasi kesehatan Veteriner


Detail Produk

Tag produk

We Gelken, minangka bagéan sakaFuningpuklompok, gelatin kita loro naleni gedhe lan agen nutupi kanggo nglindhungi bahan aktif.Liwat sifat pengemulsi, mikrokapsul dibentuk kanthi alami.Kelarutan gedhe mbenakake pangiriman titik panggunaan.

Kanggo industri pangan, microcapsules bisa nggawe úa roso alam murni, zat aktif fisiologis menyang sistem pangan, lan bisa njaga kegiatan fisiologis, iku bisa nggawe akeh proses tradisional simplified, ing wektu sing padha, iku uga ndadekake akeh masalah teknologi bisa. ditanggulangi kanthi cara teknis biasa.

1.Powder ora bakal gampang kanggo proses panyimpenan saka gas, bahan mentahan Cairan ngalangi, supaya minangka kanggo nambah kelarutan, fluidity lan stabilitas panyimpenan, kayata wêdakakêna inti, wêdakakêna becik ditonton lenga, bubuk etanol, etc.. Contone: Cairan lenga minangka hearthwood, pilih materi tembok cocok, nggunakake teknologi microcapsule bisa gawé lenga wêdakakêna ngalangi, banget trep kanggo nambah ing macem-macem bahan mentahan pangan.Kacarita ing negara manca, ana sekitar puluhan produk microcapsule bubuk lenga minangka bahan mentah industri pangan, digunakake ing kabeh jinis nutrisi lan panganan kesehatan utawa panganan fungsional.

2.Reduce volatilization nyegah volatilization komponen roso lan nyuda mundhut roso.

3. Ngurangi keracunan, nyuda keracunan aditif pangan, kayata ferrous sulfate, aspirin lan obat-obatan liyane sing dibungkus, kanthi ngontrol kacepetan rilis kanggo nyuda efek samping gastrointestinal.Kanggo industri farmasi, teknologi microcapsule bisa digunakake kanggo nggawe persiapan target kanggo entuk efek rilis arah.

4. Kanggo nambah stabilitas materi (gampang kanggo oksidasi, gampang kanggo ndeleng bosok cahya, pengaruh suhu lan Kelembapan) sawise akeh aditif pangan digawe saka microcapsule produk, amarga saka tembok protèktif, kanggo nyegah oksidasi, supaya utawa nyuda efek saka cahya ultraviolet, suhu lan asor, etc, kanggo mesthekake ora mundhut saka gizi, fungsi khusus ora ilang.

5. Bisa nggawe bahan-bahan sing ora kompatibel kanthi merata kanthi nggunakake teknologi microcapsule, komponen sing bisa bereaksi karo saben liyane digawe dadi produk microcapsule, supaya stabil ing sistem, macem-macem bahan efektif dirilis kanthi urutan, mungguh ing wektu sing cocog, kanggo nambah lan nambah rasa lan nutrisi produk panganan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    8613515967654

    ericmaxiaoji