. China Gelatin kanggo Tablet pabrik lan supplier |Gelken

Gelatin kanggo tablet

Bahan Baku:Sapi Singidaken

Kekuwatan Jelly:80-120 mekar (utawa solusi khusus)

Viskositas:2.5-4.0 mpa.s (utawa solusi khusus)

Ukuran partikel:8 bolong (utawa solusi khusus)

Paket:25KG/Tas, ​​tas PE nang, tas kertas njaba.

Sertifikasi:FDA, ISO, GMP, HALAL, sertifikasi kesehatan Veteriner


Detail Produk

Tag produk

Gelatin bisa digunakake ing softgels lan kapsul hard.Lan uga bisa digunakake ing tablet.

Kaya sing kita ngerti, vitamin sing adhedhasar lenga, kayata vitamin A utawa E, kurang disebar ing banyu lan sensitif banget marang cahya lan oksigen.Gelkengelatin bisa muter peran tombol ing aplikasi iki.Sipat emulsifying saka gelatin bisa nggawe irungnya vitamin roto-roto mbagekke ing solusi gelatin.Liwat proses pangatusan semprotan khusus, solusi kasebut diowahi dadi bubuk sing mili bebas. Dadi kita bisa ngerti lapisan gelatin nglindhungi vitamin saka cahya utawa oksigen.

Gelatin kanggo tablet nggunakake kulit sapi 100%, lan kita duwe sertifikat lengkap lan manajemen internatinal supaya kualitas tetep stabil.

Gelken bisa nyedhiyakake sampel gratis 100-500g utawa pesenan akeh 25-200KG kanggo tes sampeyan

Kriteria Tes: China Pharmacopoeia2015 edisi 2 Kanggo Tablet
Item Fisik lan Kimia  
1. Kekuwatan Jelly (6,67%) 100-180 mekar
2. Viskositas (6,67% 60 ℃) 25-35mps
3 Jaring 4-60 mesh
4. Kelembapan ≤12%
5. Awu (650 ℃) ≤2,0%
6. Transparansi (5%, 40 ° C) mm ≥500mm
7. PH (1%) 35 ℃ 5.0-6.5
  1. Konduktivitas Listrik
≤0.5mS/cm
  1. H2O2
Negatif
10. Transmisi 450nm ≥70%
11. Transmisi 620nm ≥90%
12. Arsenik ≤0,0001%
13. Krom ≤2ppm
14. Logam abot ≤30ppm
15. DADI2 ≤30ppm
16. Zat sing ora larut ing banyu ≤0,1%
17. Jumlah Bakteri Total ≤10cfu/g
18. Escherichia coli Negatif / 25g
19. Salmonella Negatif / 25g

 

Gelken nyedhiyakake gelatin kanggo tablet luwih saka 7 taun.Kita nyedhiyakake gelatin kanggo akeh industri farmasi kayata India, Vietnam, Thailand lan liya-liyane.Saiki, kita entuk sing apikumpan balik saka klien kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    8613515967654

    ericmaxiaoji