. China Bovine Collagen pabrik lan supplier |Gelken

Kolagen Bovine

Bahan Baku:Sapi Singidaken

Formulir Organisasi:Wêdakakêna putih seragam utawa granula, alus, ora ana caking

Protein(%, rasio konversi 5,79):>95,0

Paket:20kgs/bag, tas PE nang, tas kertas njaba.

Sertifikat:ISO9001, ISO22000, HALAL, HACCP, GMP, FDA, MSDS, KOSHER, sertifikasi kesehatan Veteriner

Kapasitas:5000 ton/taun


Detail Produk

Tag produk

Gelken bovinekolagendigawe saka kulit sapi sing seger, diproses kanthi sterilisasi suhu dhuwur, lan digabungake karo teknologi ekstraksi canggih kanggo misahake protein sing berkualitas tinggi saka kulit.Sawise decolorization, deodorization, konsentrasi, pangatusan lan crushing, produk karo isi peptida dhuwur digawe.

Kolagen sapidhewe minangka protein alami sing ana ing jaringan ikat, balung, balung rawan, lan kulit sapi.Biasane suplemen kolagen sing sampeyan deleng ing toko asale saka kulit sapi.Ana sawetara jinis kolagen, saben kasusun saka macem-macem asam amino.Gelken bisa nyedhiyakake telung jinis kolagen sapi, ana kolagen A, B lan C. Telu spesifikasi produk kolagen cocog karo panggunaan sing beda.Kanggo rincian, waca lembar spesifikasi kanggo rincian.

Gelken wisHalal, GMP, ISO, ISOlan liya-liyane, kanthi kapasitas produksi 5.000 ton, pangiriman cepet lan pasokan stabil.

Gelken bisa nyedhiyakake sampel gratis 100-500g utawa pesenan akeh 25-200KG kanggo tes sampeyan.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    8613515967654

    ericmaxiaoji