. China Fish Collagen pabrik lan supplier |Gelken

Kolagen iwak

Bahan Baku:Tilapia

Formulir Organisasi:Wêdakakêna putih seragam utawa granula, alus, ora ana caking

Protein(%, rasio konversi 5,79):>95,0

Paket:20kgs/bag, tas PE nang, tas kertas njaba.

Sertifikat:ISO9001, ISO22000, HALAL, HACCP, GMP, FDA, MSDS, KOSHER, sertifikasi kesehatan Veteriner

Kapasitas:5000 ton/taun


Detail Produk

Tag produk

Gelken kolagen iwakngandhut luwih saka 18 jinis asam amino, nutritious, lan gampang digunakke, wis Applied kanggo ombenan, roti, Candy lan produk liyane, ing thickening pangan lan emulsification, lan nambah pencernaan gampang lan panyerepan saka isi protein ing panganan, duwe efek dietotherapy.

Dibandhingake karo kolagen sapi.Survei kasebut nuduhake manawa 84% konsumen duwe pilihan sing jelas kanggo peptida kolagen iwak, sing 51% gelem mbayar rega sing luwih dhuwur kanggo produk kasebut.Wong sing duwe syarat diet khusus, kayata pescatarians utawa konsumen sing ngindhari daging tartamtu amarga alasan agama, uga nyebabake panjaluk kolagen iwak.Ora ana sangsi manawa luwih akeh konsumen nggoleki produk kosmetik gelatin lan suplemen diet sing asale saka iwak.

Gelken wisHalal, GMP, ISO, ISOlan liya-liyane, kanthi kapasitas produksi 5.000 ton, pangiriman cepet lan pasokan stabil.

Gelken bisa nyedhiyakake sampel gratis 100-500g utawa pesenan akeh 25-200KG kanggo tes sampeyan.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    8613515967654

    ericmaxiaoji