. Pabrik lan pemasok Kolagen Ayam China |Gelken

Ayam Collagen Kab

Bahan Baku:balung rawan pitik

Formulir Organisasi:Wêdakakêna putih seragam utawa granula, alus, ora ana caking

Protein(%, rasio konversi 5,79):>90,0

Paket:20kgs/bag, tas PE nang, tas kertas njaba.

Sertifikat:ISO9001, ISO22000, HALAL, HACCP, GMP, FDA, MSDS, KOSHER, sertifikasi kesehatan Veteriner

Kapasitas:5000 ton/taun


Detail Produk

Tag produk

Gelken100% hidrolisisAyam Collagen KabProtein Powder Fast Dissolving diekstrak saka balung rawan balung rawan sternum pitiklan disiapake kanthi teknologi pemisahan lan ekstraksi biologi modern.

bahan kualitas dhuwur:

Kualitas balung rawan kudu memenuhi standar impor EU lan AS, sing bisa njamin keamanan produk peptida kita.

Fungsi utama:

· Apik kanggo balung, sendi lan kesehatan kulit;

· Nutrisi olahraga;

· Sehat tuwa;

· Perawatan kulit;

Gelken wisHalal, GMP, ISO, ISOlan liya-liyane, kanthi kapasitas produksi 5.000 ton, pangiriman cepet lan pasokan stabil.

Gelken bisa nyedhiyakake sampel gratis 100-500g utawa pesenan akeh 25-200KG kanggo tes sampeyan.

 

Parameter Tes Spesifikasi Hasil Tes
Penampilan Wêdakakêna putih utawa kuning cahya (Visual) Lulus
ambune Bau khas (Bau) Lulus
Protein ≥90,0% (penentuan kjeldahl) 92,30%
PH 5.5-7.0 (USP) 6.2
awu% ≤2,00% (USP) 0,64%
Kerugian ing pangatusan% Kurang saka 7,00% (USP) 2,33%
Logam Berat (ppm) NMT20PPM (USP) <20PPM
Arsenik (As) ≤1.0mg/kg (ICP-MS) Lulus
Kromium ≤2.0mg/kg(ICP-MS) Lulus
timbal ≤1.0mg/kg (ICP-MS) Lulus
Kadmium ≤0.1mg/kg(ICP-MS) Lulus
Mercury ≤0.1mg/kg(ICP-MS) Lulus
Kelarutan larut ing banyu 100% Lulus
Peroksida ≤10ppm <10PPM
Sulfur dioksida ≤50ppm <50PPM
Jumlah Bakteri Total NMT1000CFU/g(USP) Lulus
Ragi & Mold NMT100CFU/g(USP) Lulus
E. Coli Negatif (USP) Negatif
Salmonella Negatif (USP) Negatif
Staphylococcus aureus Negatif (USP) Negatif
Enterobacteria NMT10CFU/g(USP) Lulus
Kesimpulan: tundhuk karo syarat
Packing: 25KG/DRUM
Panyimpenan: simpen ing wadhah kedap udara, dilindhungi saka cahya.
Shef urip: Rong taun saka tanggal Pabrik

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    8613515967654

    ericmaxiaoji