. Pabrik lan pemasok Kolagen Peptida China |Gelken

Kolagen Peptida

Bahan Baku:Kulit Sapi utawa Kulit Iwak

Formulir Organisasi:Wêdakakêna putih seragam utawa granula, alus, ora ana caking

Protein(%, rasio konversi 5,79):>95,0

Paket:30 tas/kotak, 24 kotak/karton, 60 karton/pallet

Sertifikat:ISO9001, ISO22000, HALAL, HACCP, GMP, FDA, MSDS, KOSHER, sertifikasi kesehatan Veteriner

Kapasitas:5000 ton/taun


Detail Produk

Tag produk

Kolagenpeptida diekstrak sacara artifisial saka kewan kanggo nggawe kosmetik lisan saka kolagen molekul cilik sing bisa gampang diserap dening awak manungsa, banjur digunakake sacara eksternal minangka topeng utawa esensi.Kanthi kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi lan inovasi teknologi sing terus-terusan, kolagen ing kosmetik saya sithik, lan bobot molekul produk sing luwih cilik, luwih gampang diserap dening kulit manungsa.Gelken bisa nyedhiyakake peptida kolagen sing cocog karo kritéria kasebut.

 

Wis dibuktekake kanthi ilmiah manawa asupan peptida kolagen saben dina duwe fungsi ing ngisor iki:

1. ngrangsang produksi kolagen lan asam hyaluronic ing awak,

2. mbantu nambah elastisitas kulit, kelancaran lan hidrasi intrinsik nalika nyilikake pori-pori.

3. mbantu ngiyataken lan ndandani lapisan jero kulit lan njaga ikatan nyenyet antarane jaringan serat kolagen, sing minangka kunci kanggo nyegah kerut lan kendur kulit.

 

Gelken wisHalal, GMP, ISO, ISOlan liya-liyane, kanthi kapasitas produksi 5.000 ton, pangiriman cepet lan pasokan stabil.

 

Gelken bisa nyedhiyakake sampel gratis 100-500g utawa pesenan akeh 25-200KG kanggo tes sampeyan.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    8613515967654

    ericmaxiaoji