. China Bovine Gelatin pabrik lan supplier |Gelken

Gelatin Bovine

Kekuatan Gel:80-320 mekar (utawa solusi khusus)

Viskositas:1.0-4.0 mpa.s (utawa solusi khusus)

Ukuran partikel:8-60 bolong (utawa solusi khusus)

Paket:25KG/Tas, ​​tas PE nang, tas kertas njaba.

Sertifikasi:ISO, HALAL, HACCP, FSSC, FDA

Kapasitas:15000 ton


Detail Produk

Tag produk

Gelken bisa nyedhiyani kualitas dhuwur saka gelatin Bovine miturut reqruiements manufaktur.Gelken 80-320 Bloom Bovine gelatin bisa ketemu clients'demand saka spektrum saka sudhut fungsi.

Minangka panyedhiya gelatin sing dipercaya, Gelken nyedhiyakake gelatin Bovine menyang akeh produsen panganan merek paling dhuwur ing macem-macem negara ing AS, Rusia, Filipina, India, UAE lan liya-liyane.kitagelatin sapi100% saka kulit sapi, yaiku bahan sing diekstrak saka kulit sapi lan sapi.Gelatin sapi nawakake aditif fungsional kanggo industri panganan.

Biasane, gelatin 80-320 mekar, viskositas 1.0-4.0 mPa.s akeh digunakake ing produksi panganan.Lan kita uga bisa nyedhiyani macem-macem pilihan saka Bloom luwih dhuwur lan viskositas arcording kanggo clients'demand.Lan Kapasitas kita yaiku 15000 ton saben taun, priksa manawa rantai pasokan sampeyan stabil lan aman.

Gelatin Halal kita duwe sertifikasi FDA, ISO, HACCP, FSSC, GMP, HALAL, bisa nggawa safety, kesehatan lan kualitas stabil kanggo sampeyan.Lan kualitas kita ketemu standar GB, EU, USP. Lan kita duwe pengalaman ekspor sing sugih ing macem-macem negara kanggo mesthekake yen gelatin bisa ditampa kanthi lancar.

Paket kami: 25KG/Tas, ​​PE tas dalam, tas kertas luar.
Dokumen reresik khusus: Sertifikat Analisis;Sertifikat Kesehatan Veteriner;Certificate of Origin.B/L,Daftar Kemasan lan Faktur Komersial.

Gelken bisa nyedhiyakake sampel gratis 100-500g utawa pesenan akeh 25-200KG kanggo tes sampeyan.

Parameter Tes Spesifikasi
Requirements Sense granula padhet kuning nganti kuning, bubuk, serpihan;ora ana ambune;swell kanggo soften nalika nyemplungaken ing banyu, bisa nyerep 5-10 kaping banyu.
Kekuwatan Gel (6,67% 10 ℃) 80-320
Viskositas (6,67% 60 ℃) 2.0-4.0 mpa · s
Ukuran partikel 8-60 bolong
PH 4.0-7.2
Pangiriman Transmisi 450nm ≥ 70%
Transmisi 620nm ≥ 90%
Transparansi (5%) ≥ 500 mm
Partikel sing ora larut ≤ 0,2%
Sulfur dioksida ≤ 30 mg/kg
Peroksida (H2O2) ≤ 10 mg/kg
Rugi ing pangatusan ≤ 14,0%
Awu ≤ 2,0%
Arsenik (As) ≤ 1,0 mg/kg
Kromium (Cr) ≤ 2,0 mg/kg
Timbal (PB) ≤ 1,0 mg/kg
Kadmium (Ca) ≤ 0,5 mg/kg
Merkuri (Hg) ≤ 0,1 mg/kg
Seng (Zn) ≤ 30 mg/kg
Besi (Fe) ≤ 30 mg/kg
Jumlah Bakteri Total ≤ 10 CFU/g
Coliforms Negatif / 10 g
Salmonella Negatif / 10 g

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    8613515967654

    ericmaxiaoji