. China Pork Gelatin pabrik lan supplier |Gelken

Babi Gelatin

Kekuatan Gel:80-280 mekar (utawa solusi khusus)

Viskositas:1.0-4.0 mpa.s (utawa solusi khusus)

Ukuran partikel:8-60 bolong (utawa solusi khusus)

Paket:25KG/Tas, ​​tas PE nang, tas kertas njaba.

Sertifikasi:ISO, HACCP, FSSC, GMP, FDA

Kapasitas:15000 ton


Detail Produk

Tag produk

Gelken bisa nyedhiyani kualitas dhuwur saka gelatin babi miturut reqruiements manufaktur.Gelken 80-280 bloom Babi gelatin bisa ketemu clients'demand saka spektrum sudhut fungsi.

Minangka supplier dipercaya saka gelatin, Gelken nyedhiyanigelatin daging babi kanggo akeh manufaktur panganan merek ndhuwur ing macem-macem negara ing AS, Rusia, Vietnam lan liya-liyane.Gelatin Bovine kita 100% saka kulit procine, yaiku bahan sing diekstrak saka kulit babi.Gelatin daging babi nawakake aditif fungsional kanggo industri panganan.

Biasane, gelatin 80-280 mekar, viskositas 1.0-4.0 mPa.s akeh digunakake ing produksi panganan.Lan kita uga bisa nyedhiyani macem-macem pilihan saka Bloom luwih dhuwur lan viskositas arcording kanggo clients'demand.Lan Kapasitas kita yaiku 15000 ton saben taun, priksa manawa rantai pasokan sampeyan stabil lan aman.

Gelatin Babi kita duwe sertifikasi FDA, ISO, HACCP, FSSC, GMP, bisa nggawa safety, kesehatan lan kualitas stabil kanggo sampeyan.Lan kualitas kita ketemu standar GB, EU, USP. Lan kita duwe pengalaman ekspor sing sugih ing macem-macem negara kanggo mesthekake yen gelatin bisa ditampa kanthi lancar.

Paket kami: 25KG/Tas, ​​PE tas dalam, tas kertas luar.
Dokumen reresik khusus: Sertifikat Analisis;Sertifikat Kesehatan Veteriner;Certificate of Origin.B/L,Daftar Kemasan lan Faktur Komersial.

Gelken bisa nyedhiyakake sampel gratis 100-500g utawa pesenan akeh 25-200KG kanggo tes sampeyan.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    8613515967654

    ericmaxiaoji