. China Gelatin kanggo Hard Capsules pabrik lan supplier |Gelken

Gelatin kanggo Kapsul Hard

Bahan Baku:Sapi Singidaken

Kekuwatan Jelly:200-250 mekar (utawa solusi khusus)

Viskositas:4.0-4.5 mpa.s (utawa solusi khusus)

Ukuran partikel:8 bolong (utawa solusi khusus)

Paket:25KG/Tas, ​​tas PE nang, tas kertas njaba.

Sertifikasi:FDA, ISO, GMP, HALAL, sertifikasi kesehatan Veteriner


Detail Produk

Tag produk

Kanthi pangembangan industri pharmaceutical, syarat multi-fungsi sing rumit lan ketat diterusake kanggo kinerja bahan, sing angel ditemokake dening umume bahan logam lan bahan anorganik.

Gelatin minangka bahan polimer alami, sing nduweni struktur sing padha karo organisme.Nduwe sifat fisik lan kimia sing apik, biokompatibilitas, biodegradasi, uga karakteristik produksi, pangolahan lan cetakan sing gampang, dadi kauntungan mutlak ing bidang biomedis.

Nalika gelatin pharmaceutical digunakake kanggo gawé kapsul hard kothong, iku nduweni ciri utama kayata viskositas sing tepat ing konsentrasi dhuwur, kekuatan mechanical dhuwur, invertibility termal, kurang / titik beku cocok, kekuatan cekap, transparan dhuwur lan gloss saka gelatin sing mbentuk. tembok kapsul.

Alesan kenapa gelatin medis duwe sejarah sing dawa yaiku kapsul alus gelatin pisanan lair ing taun 1833. Wiwit kuwi, gelatin wis akeh digunakake ing industri farmasi lan dadi bagean sing ora bisa dipisahake.

Kriteria Tes: China Pharmacopoeia

2015 edisi 2

Kanggo Hard Capsule
Item Fisik lan Kimia  
1. Kekuwatan Jelly (6,67%) 200-260 mekar
2. Viskositas (6,67% 60 ℃) 40-50mps
3 Jaring 4-60 mesh
4. Kelembapan ≤12%
5. Awu (650 ℃) ≤2,0%
6. Transparansi (5%, 40 ° C) mm ≥500mm
7. PH (1%) 35 ℃ 5.0-6.5
  1. Konduktivitas Listrik
≤0.5mS/cm
  1. H2O2
Negatif
10. Transmisi 450nm ≥70%
11. Transmisi 620nm ≥90%
12. Arsenik ≤0,0001%
13. Krom ≤2ppm
14. Logam abot ≤30ppm
15. DADI2 ≤30ppm
16. Zat sing ora larut ing banyu ≤0,1%
17. Jumlah Bakteri Total ≤10 cfu/g
18. Escherichia coli Negatif / 25g
Salmonella Negatif / 25g

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    8613515967654

    ericmaxiaoji