. China 2.5g Leaf Gelatin pabrik lan supplier |Gelken

2,5 g godhong gelatin

Bobot:2,5 g/pc; 400 pcs/kotak

Kekuwatan jeli:200 mekar (Gold Grade)

dawa sing disesuaikan:230cm * 72cm, 210cm * 72cm

kothak njero opsional:Kothak putih utawa kothak warna-warni

Kapasitas karton sing bisa dipilih:10kg / karton, 20kg / karton utawa 25kg / karton

Sertifikasi:FDA, ISO, GMP, HALAL, Kosher, VC


Detail Produk

Tag produk

2,5glembaran gelatinuga dikenal minangkalembaran gelatin perak.Biasane, kekuatan lembaran gelatin perak (2,5g).200 kembang.Bahan mentah saka lembaran gelatin padha karo gelatin biasa, biasane diekstrak saka Kulit Bovine, nanging ana ing bentuk lembaran.Utamane digunakake kanggo nggawe kue mousse lan jeli.

 

Ing ngisor iki spesifikasi gelatin godhong:

Kriteria Tes:GB6783-2013
Item Fisik lan Kimia Syarat indeks Asil tes
1. Penampilan bubuk kuning pucat Cahya kuning pucet
2. Ambune (6,67%, 60 ℃) Ora ana ambune Netral
3. Kelembapan % 11,8%
4. Kekuwatan gel (6,67%) ≥200Bloom 208
5. Viskositas (mpa.s) / 3.0
6. Transmisi

 

Dawane gelombang 450nm ≥30% 76%
620nm ≥50% 93%
7. Isi Awu ≤2,0% 0,4%
8. Sulfur dioksida ≤30mg/kg 8
9. Hidrogen Perxide Sisa ≤10mg/kg Negatif
10. Banyu ora larut ≤0,2% <0,1%
11. Kromium ≤2.0mg/kg 0.5
12. Arsenik ≤1.0mg/kg <1.0
13. Plumbum ≤1,5mg/kg 0.1
14. Koliform ≤3 Negatif / 25g
15. Total Bakteri Count ≤1000CFU/g <10
16. Salmonella Negatif / 25g Negatif / 25g

 

Lumbung:Bakal disimpen ing gudang sing resik lan garing tanpa hama lan tikus, supaya ora kena sinar srengenge lan njaga ventilasi lingkungan.
Sawetara conto gratis cpuld diwenehake sadurunge tes sadurunge nggawe pesenan

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    8613515967654

    ericmaxiaoji