. China 5g Leaf Gelatin pabrik lan supplier |Gelken

5 g godhong gelatin

Bobot:5 g/pc; 200 pcs/kotak

Kekuwatan Jelly:150 mekar (Titanium Grade)

Panjang sing disesuaikan:230cm * 72cm, 210cm * 72cm

Pilihan Inner Box:Kothak putih utawa kothak warna-warni

Kapasitas karton sing bisa dipilih:10kg / karton, 20kg / karton utawa 25kg / karton

Sertifikasi:FDA, ISO, GMP, HALAL, Kosher, sertifikasi kesehatan Veteriner


Detail Produk

Tag produk

Glembaran elatine,uga dikenal minangka gelatine godhong, yaiku lembaran tipis transparan.Spesifikasi umumyaiku 5g, 3.3g, 2.5g lan 2g.

Iki minangka jinis permen karet (koagulan) sing diekstrak saka jaringan ikat kewan(biasane kulit sapi utawa kulit iwak), komponen utama yaiku protein.Sampeyan kudu direndhem ing banyu adhemsadurunge digunakake, lan dilebur ing ndhuwur 80 ℃.Yen kaasaman solusi kasebut dhuwur banget, mula ora gampangkanggo beku, lan produk rampung kudu katahan karo regrigerated.Bakal duwe kateguhan sing apik bangetlan elastisitas.

Lembaran gelatin nduweni akeh kaluwihan, kayata transparansi dhuwur, ora ana ambune lan ora enak, cepetkacepetan leleh, gampang operate lan koagulasi gel sing kuwat. Minangka karakteristik, biasane digunakakekanggo nggawe puding jelly lan mousse.Kanggo puding sele, umume dianjurake kanggo operate ing rasiosaka 1:16;Kanggo mousse, 10 g gelatin sheets kanggo 6 inci mousse cake, 20 g gelatin sheets kanggo 8 inci mousse cake.

Kondisi panyimpenan:Ngindhari panas, kelembapan lan kontak karo barang sing ambu ora enak nalika ora dibukak;segel sawise mbukak kanggo supaya cahya kuwat, Kelembapan lan karusakan serangga.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    8613515967654

    ericmaxiaoji