. China 3.3g Leaf Gelatin pabrik lan supplier |Gelken

3.3 g godhong gelatin

Bobot:3,3 g/pc; 300 pcs/kotak

Kekuwatan Jelly:180 mekar (Kelas Tembaga)

Panjang sing disesuaikan:230cm * 72cm, 210cm * 72cm

Pilihan Inner Box:Kothak putih utawa kothak warna-warni

Kapasitas karton sing bisa dipilih:10kg / karton, 20kg / karton utawa 25kg / karton

Sertifikasi:FDA, ISO, GMP, HALAL, Kosher, sertifikasi kesehatan Veteriner


Detail Produk

Tag produk

3,3g lembaran gelatin, uga dikenal minangka gelatin godhong, sing diekstrak saka kulit utawa balung kewan.

Isine 18 jinis asam amino lan 90% kolagen.Lembaran gelatin minangka bahan sing solidlan digunakake digunakake ing baking, kayata mousse cakes, jeli, puding, jeli klapa, etc.Utamané iku pilihan sing paling apik kanggo mousse.Jeli lan mousse digawe saka gelatin godhong ora ana warnalan hambar.Restoran kelas atas nggunakake lembaran gelatin tinimbang bubuk gelatin.Biasane siji potongsaka 5g gelatin sheet bisa digunakake kanggo nggawe tuwung saka 250-400ml sele alus.

Ing ngisor iki ana papat jinis gelatine godhong:

GRADE BLOOM SHEET WEIGHT/G SHEET/TAS KG/KOTAK KOTAK/KARTON

Emas 220 2 500 1 20

Perak 200 2.5 400 1 20

Tembaga 180 3.3 300 1 20

Titanium 150 5 200 1 20

Gelken nyedhiyakake solusi kustomisasi profesional kanggo lembaran gelatin, kayata dawa, ukuran sing disesuaikanlan kemasan.Kanggo jumlah cilik, kita duwe stok siap kanggo mesthekake pangiriman cepet antarane 7-10 dina.

Lumbung:Bakal disimpen ing gudang sing resik lan garing tanpa hama lan tikus, supaya ora kena sinar srengenge lan njaga ventilasi lingkungan.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    8613515967654

    ericmaxiaoji