. China 2g Leaf Gelatin pabrik lan supplier |Gelken

2 g godhong gelatin

Bobot:2 g/pc; 500 pcs/kotak

Kekuwatan jeli:220 mekar (Gold Grade)

Dawane lembaran gelatin sing disesuaikan:230cm * 72cm, 210cm * 72cm

kothak njero opsional:Kothak putih utawa kothak warna-warni

Kapasitas karton sing bisa dipilih:10kg / karton, 20kg / karton utawa 25kg / karton

Sertifikasi:FDA, ISO, GMP, HALAL, Kosher, sertifikasi kesehatan Veteriner


Detail Produk

Tag produk

2g lembaran gelatin is uga dikenal minangkalembaran gelatin emas(2g).Biasane, kekuatan lembaran gelatin emas (2g).220 kembang.Bahan baku saka lembaran gelatin padha karo gelatin biasa, nanging ana ing wangun lembaran.Utamane digunakake kanggo nggawe kue mousse lan jeli.

Kanggo gelatin godhong, We nyedhiyani pelanggan karo macem-macem pilihan packaging: kothak putih utawa kothak colored.Kothak putih utamane kanggo pelanggan jinis pabrik, dene kothak warna-warni minangka pilihan pisanan kanggo konsumen sing digawe ing omah.

Kita uga nawakake macem-macem sertifikat kanggo gelatin godhong:Sertifikat FDA, ISO, GMP, HALAL, Kosher, kanggo ketemu kabeh panjaluk cutomers '.Kejabi, kita duwe 100% layanan sawise-sales kanggo njamin kapentingan.

Lumbung:Bakal disimpen ing gudang sing resik lan garing tanpa hama lan tikus, supaya ora kena sinar srengenge lan njaga ventilasi lingkungan.Custom reresik

Dokumen Clear Custom:Sertifikat Analisis;Sertifikat Kesehatan Veteriner;Certificate of Origin, Bill of Lading, Packing List and Commercial Invoice.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    8613515967654

    ericmaxiaoji